Zaključni pohod MO na Okrešelj, 17.06.2017

Za zaključni izlet pohodov mladinskega odseka smo izbrali pohod na Okrešelj. Zaradi številnih prireditev smo se na pohod podali malo manj številčnejši kot ponavadi.

Pohod smo pričeli pri Koči pod slapom RInka. Prvo smo si med potjo ogledali slap Rinka in seveda izvir Savinje. Nato smo se podali mimo Doma na Okrešlju do spominske table pod Tursko goro. Po krajšem počitku smo se podali nazaj do Doma na Okrešlju, kjer smo si privoščili malo daljši postanek. Do našega avtobusa smo se vrnili po isti poti.  No preden smo se vrnili domov smo se še ustavili in si ogledali slap Palenk.

Za zaključek pohodov šolskega leta 2016/2017 lahko še povem, da smo v tem šolskem letu izvedli 6 pohodov ( 2 sta nam žal odpadla zaradi slabega vremena). V tem šolskem letu smo na 6 pohodov popeljali 73 otrok, tako da smo imeli v povprečju udeležbo 29 otrok/pohod + starši. Na tem mestu bi se že zahvali za vso pomoč Bojani Cestnik in OŠ Prebold pri pomoči za izvedbo pohodov. Sedaj pa za nekatere počitnice za nekatere nas pa še čaka sedemdnevni tabor na JEZERSKEM od 29.7.2017 do 5.8.2017 , septembra pa začnemo novo šolsko leto s Pohodom na Žvajgo in upamo da začnemo septembra tudi s planinstvom tudi v vrtcu Prebold.

Matic Pečovnik

Za galerijo slik kliknite TUKAJ!

Foto: Jani Zagožen